Festival!!!

Festival!!!

Aquest passat divendres 9 de juny La Salle Cassà ha celebrat el Festival de Final de curs. Un Festival que s’ha pogut desenvolupar amb total normalitat tot i l’amenaça de pluja. Aquest any el Festival s’ha desenvolupat sota el lema “Fluor Party”, una festa fluorescent. Aquest tipus de festa se centren en que els participants portin algun tipus d’element fluorescent per donar color i lluminositat a l’espectacle. Els alumnes d’Infantil van ser els primers a participar, com sempre, amb una actuació espectacular que els nens i nenes van gaudir d’allò més, tenint en compte les hores de preparació que hi van invertir, juntament amb les mestres.

Després dels més petits i petites va ser el torn dels alumnes de primària. Com és habitual, els primers van ser els nens i nenes de cicle inicial, és a dir, 1r i 2n de primària. I després va ser el torn de l’alumnat de Cicle Mitjà, 3r i 4t i finalment els companys de Cicle Superior (5è i 6è). El Festival és un dels moments àlgids del curs i els nens i nenes de primària ho van demostrar amb unes actuacions molt ben preparades per tota la classe i que recollien alguns dels èxits musicals més actuals.

Finalment va ser el torn de l’alumnat de secundària. Com és habitual, els conductors de la festa van ser els nois i noies de 4t d’ESO, que aquest any finalitzen la seva escolarització a La Salle. Després de la presentació van començar les actuacions, que a diferència de primària no es desenvolupen per grup classe, sinó per grups voluntaris que s’organitzen i desenvolupen el ball a la seva manera. El ball, el color i l’emoció van ser els protagonistes de la festa, amb actuacions de tot tipus, combinant èxits d’abans, com els del musical Grease, amb els èxits més actuals. Cal destacar les actuacions dels alumnes de 4t d’ESO. Com cada any, tenen reservat un lloc destacat en l’espectacle de final de curs. D’un costat el ball de les noies i de l’altre, el dels nois. I finalment un ball conjunt amb un discurs emotiu de comiat…fins i tot va haver-hi temps per un bis! Aquest festival també va ser el darrer que va viure com a director en Dante de Zabaleta, que deixa el càrrec aquest curs.