Serveis a l'escola

Menjador

La nostra escola disposa d’un cuiner propi que elabora al moment tots els plats que se serveixen al menjador. D’aquesta manera, l’escola garanteix la frescor, la qualitat, la traçabilitat dels productes i la cura en la seva preparació. Tots els menús són supervisats per una persona especialista en dietètica.

A banda del personal de cuina, l’escola disposa d’un equip de monitoratge qualificat que ajuda als infants a menjar, i organitza activitats havent dinat. A més, l’escola ofereix diferents activitats extraescolars en les quals els alumnes poden participar després de dinar, i que van de la robòtica fins l’aprenentatge de llengües.

Acollida

La nostra escola disposa d’aula d’acollida matinal gratuïta a partir de 1/4 de 9h (de P3 fins a 2n EP). També hi ha servei de vigilància al pati pels nens i nenes més grans.

Servei d'Orientació Psicopedagògica

Les proves psicopedagògiques col·lectives són una bateria de tests per mesurar diferents àmbits de maduració i creixement del nen/nena amb tres objectius:

  • Enriquir el coneixement sobre el perfil psicopedagògic del nen/nena.
  • Orientar l'acció i la posició educativa en el marc familiar i escolar.
  • Potenciar l'atenció a la diversitat, per tal de personalitzar al màxim el procés educatiu.

Activitats extraescolars

Un dels objectius que tenim com a escola és oferir al nostre alumnat activitats que puguin complementar la seva formació d’una manera lúdica i divertida.

Per aquest motiu, cada curs engeguem noves extraescolars, adaptant-nos a la demanda de cada moment. Per fer-ho, comptem amb un equip de professionals amb experiència per tal de donar un bon servei i així aconseguir satisfer les necessitats dels nens i nenes i les seves famílies.