Benvolgudes famílies,

esperem que us trobeu bé, tant vosaltres com els vostres familiars i amics.

Ahir, dimecres 20 a la tarda, vam rebre el document que ha publicat el Departament d’Educació de la Generalitat, on s’hi marquen les pautes per l’obertura dels centres educatius. Hi ha algunes modificacions respecte el que va dir el Conseller a la roda de premsa del matí. Es tracta d’un document públic penjat a la pàgina web del Departament. Encara estem a l’espera d’un segon document amb indicacions sanitàries més concretes.

L’obertura del nostre centre s’ha de produir a la Fase 2. En el cas de Cassà de la Selva aquesta Fase 2 es preveu pel dilluns 1 de juny de 2020. Sí que us podem avançar que no serà una obertura amb classes normals: l’activitat seguirà essent telemàtica fins el dia 19 de juny de 2020, és a dir, fins a final de curs. Encara no us podem donar mes detalls d’aquest tema en concret.

Durant els propers dies, atenent a les indicacions que rebrem dels Serveis Centrals de La Salle Catalunya, organitzarem aquesta obertura i us anirem indicant de quina manera es procedirà per complir els requisits de la Generalitat. No són accions fàcils i prioritzarem la seguretat dels vostres fills i filles, de l’equip docent i del personal d’administració i serveis.

Rebeu una forta abraçada de part de tot el claustre de professors de l’escola.

Equip Directiu

Cassà de la Selva, 21 de maig de 2020