Normativa de funcionament Infantil

Per a un millor funcionament d’educació infantil us demanem que Tingueu en compte el següent:
Us demanem puntualitat tant a les entrades com a les sortides de l’escola.

EN CASOS DE MALALTIES

Si un nen o nena té febre, conjuntivitis… no pot venir a l’escola per tal d’evitar un possible contagi als companys. Es recomana quedar-se a casa fins que passi 24 hores sense febre.

Quan sigui previsible l’absència d’un nen o nena o hagi de faltar més d’un dia, cal que doneu l’avís a la Consergeria de l’escola. Posteriorment caldrà signar un justificant de l’absència.

Si algun alumne ha de prendre algun tipus de medicament haurà de portar la recepta mèdica i omplir el full corresponent d’autorització que es troba a la consergeria de l’escola.

ESMORZARS

Els nens i nenes esmorzen a les 10h. del matí.

Per fer aquests àpats a l’escola no es permet portar iogurts, flams, pastissets,… ni cap mena de beguda.

A la tarda no es berenarà a l’escola.

Recomanem que portin fruita per esmorzar almenys un cop a la setmana.

ANIVERSARIS

Als alumnes els agrada celebrar l’aniversari a l’escola. Els companys li fan una corona i tots els companys i companyes de curs li canten una cançó d’aniversari.

Si es desitja, es pot portar només una sola unitat (no val una bossa plena d’unitats)per cada nen i nena de les dues aules del seu curs ( no és obligatori).

Hi ha nens i nenes d’Educació Infantil que també celebren el seu aniversari a casa amb els amics i amigues de l’escola. Volem recordar que NO ES PODEN REPARTIR LES INVITACIONS A L’ESCOLA, podeu fer-ho abans d’entrar o a la sortida.

ALTRES OBSERVACIONS

És obligatori l’ús de la bata i el xandall propi de l’escola.

Cal portar una tovallola petita amb una beta llarga (amb el nom).

A principi de curs Els alumnes de P3 cal que portin 2 capses de mocadors de paper i 1 de tovalloletes humides. Els alumnes de P4 i P5 cal que portin 1 capses de mocadors de paper i 1 de tovalloletes humides.

RECORDEU POSAR EL NOM I UNA BETA llarga a totes les peces d’abrigar que portin a l’escola. I POSAR EL NOM a les bosses, motxilles i esmorzars.

Els alumnes de P3 han de portar un got i una caixa de sabates amb una muda de roba dins.

A l’escola poden portar pilotes de plàstic (NO DE CUIR), contes i música. MAI CAP JOGUINA.

Qualsevol observació o suggeriment que creieu oportú comunicar i que ens permeti de millorar el servei educatiu que compartim família i escola, podeu dirigir-vos a la Coordinadora. També disposeu del full oficial de queixes i suggeriments a Consergeria.

Les motxilles hauran de ser petites i sense rodes.

Suggerim que a les sessions de psicomotricitat, les i els alumnes portin vambes amb velcro.

Relació família-escola

JORNADA D’ACOLLIDA

Per afavorir l’entrada a la nostra escola i una millor adaptació a l’aula, l’equip docent d’educació infantil, ofereix a les famílies d’alumnes de P3 i els nous que venen per primera vegada a l’escola, una jornada d’acollida. Amb això pretenem que els nens i nenes es familiaritzin amb l’espai educatiu i amb les mestres d’aquesta etapa.

ENTREVISTES

Les mestres restem disposades per establir les ENTREVISTES que siguin necessàries amb les famílies per a un millor seguiment dels nens i nenes. Programem, com a mínim, una entrevista per curs.

REUNIONS DE PARES

Abans de començar el curs es fa la reunió de pares de P3 i durant el mes de setembre les de P4 i P5.