infantil_dibuix_entrada infantil_pati_rotllana
És el nom pel qual són més coneguts els Germans de les Escoles Cristianes.

Aquest nom en defineix la seva essència: el sentit religiós de fraternitat, la dedicació a l’escola amb l’objectiu d’una formació humana i cristiana integral.

Sant Joan Baptista de La Salle fundà els Germans de La Salle, fa més de 300 anys.

La Salle, il·luminat per la gràcia del Senyor, va cercar de resoldre les necessitats dels infants i joves del seu temps: s’hi va acostar i els oferí el caliu que tant necessitaven, fundant una escola de qualitat, oberta a tothom; una escola per transmetre la ciència i els valors de l’Evangeli.

Les escoles cristianes, al llarg de la història, s’han multiplicat arreu del món.

Milers i milers de Germans i Professors hi han esmerçat la seva vida.

Avui quasi set mil Germans i més de seixanta-set mil Professors i Professores animen prop de mil escoles en vuitanta-cinc països.

Quasi vuit-cents mil alumnes formen, amb tot el seu entorn, la gran família lasal·liana.

El col·legi La Salle de Cassà de la Selva forma part d’aquesta gran família i vol continuar, amb renovada il·lusió, l’ideal de sant Joan Baptista de La Salle: oferir als nois i noies una educació humana i cristiana de gran qualitat, que prepari la joventut per a ser agents positius d’una societat més justa, lliure, solidària i responsable.

La Salle de Cassà va fent camí des de 1881 atenent les necessitats educatives de moltes famílies de Cassà i el seu entorn.

La Fundació Patronat de les Escoles Cristianes, integrada per persones molt significatives de la ciutadania cassanenca, vetlla per una escola de qualitat, oberta a tothom, al servei dels alumnes i de les seves famílies.