Per a un millor funcionament d’educació infantil us demanem que Tingueu en compte el següent:

Us demanem PUNTUALITAT tant a les ENTRADES com a les SORTIDES de l’escola.

 

EN CASOS DE MALALTIES:

a)    Si un nen o nena té febre, conjuntivitis… no pot venir a l’escola per tal d’evitar un possible contagi als companys. Es recomana quedar-se a casa fins que passi 24 hores sense febre.

b)   Quan sigui previsible l’absència d’un nen o nena o hagi de faltar més d’un dia, cal que doneu l’avís a la Consergeria de l’escola. Posteriorment caldrà signar un justificant de l’absència.

c)    Si algun alumne ha de prendre algun tipus de medicament haurà de portar la recepta mèdica i omplir el full corresponent d’autorització que es troba a la consergeria de l’escola

 

ESMORZARS :

a)    Els nens i nenes esmorzen a les 10h. del matí.

b)   Per fer aquests àpats a l’escola no es permet portar iogurts, flams, pastissets,… ni cap mena de beguda.

c)    A la tarda no es berenarà a l’escola.

d)  Recomanem que portin fruita per esmorzar almenys un cop a la setmana.

 

ANIVERSARIS:

a)    Als alumnes els agrada celebrar l’aniversari a l’escola. Els companys li fan una corona i tots els companys i companyes de curs  li canten una cançó d’aniversari.

b)   Si es desitja, es pot portar només una sola unitat (no val una bossa plena d’unitats) per cada nen i nena de les dues aules del seu curs ( no és obligatori).

c)    Hi ha nens i nenes d’Educació Infantil que també celebren el seu aniversari a casa amb els amics i amigues de l’escola. Volem recordar que NO ES PODEN REPARTIR LES INVITACIONS A L’ESCOLA, podeu fer-ho abans d’entrar o a la sortida.

ALTRES OBSERVACIONS:

a) És obligatori l’ús de la bata i el xandall propi de l’escola.

b) Cal portar una tovallola petita amb una beta llarga amb el nom, 2 capses de mocadors de paper i una capsa de tovalloletes humides.

c) A principi de curs Els alumnes de P3 cal que portin 2 capses de mocadors de paper i 2 de tovalloletes humides. Els alumnes de P4 i P5 cal que portin 2 capses de mocadors de paper i 1 de tovalloletes humides.

d) RECORDEU POSAR EL NOM I UNA BETA llarga a totes les peces d’abrigar que portin a l’escola. I POSAR EL NOM a les bosses, motxilles i esmorzars.

e) A l’escola poden portar pilotes de plàstic (NO DE CUIR), contes i música. MAI CAP JOGUINA.

f) Qualsevol observació o suggeriment que creieu oportú comunicar i que ens permeti de millorar el servei educatiu que compartim família i escola, podeu dirigir-vos a la Coordinadora. També disposeu del full oficial de queixes i suggeriments a consergeria.

g) Els alumnes de P3 han de portar un got i una caixa de sabates amb una muda de roba dins.

h) Les motxilles hauran de ser petites i sense rodes.