AMBIENTS D’APRENENTATGES D’INFANTIL

posted in: General | 0

Aquí teniu tastet dels ambients d’aprenentatge del segon trimestre, on tots ja estem ben habituats a la metodologia. Com ja sabeu és una de les nostres metodologies d’aprenentatge més motivadores. Dues tardes a la setmana, els nens han d’escollir a quin ambient volen anar, i així es formen grupets de nens barrejats dels sis cursos diferents. És una manera diferent de treballar tant amb l’organització dels alumes com amb l’espai i els materials, tot per construir un lloc lliure d’aprenentatge on l’alumne és el protagonista. Aquests espais fan que els infants desenvolupin molts aspectes com l’autonomia, aprendre a cooperar, atendre la diversitat, potenciar el lligam afectiu i a aprendre jugant, entre d’altres. Els diferents ambients que tenim són: mans fines, experimentar, pensar i comptar, art, joc simbòlic i construccions.