Experiències emprenedores a 3r d’ESO

posted in: General | 0

IMG_5120 La Marxa Solidària del 28 de maig fou un èxit gràcies a la vostra participació, tal com esperàvem! Tant és així, que la quantitat final recaptada a benefici de l’associació Proactiva Open Arms, que ajuda els refugiats, assoleix la xifra de 1419,10€. N’estem ben satisfets!

Per altra banda, el passat dissabte 17 de juny, l’Aiyanna Anguera, en Roger Coris, la Gina Miquel i en Ferran Tubert participaren al concurs Eduemprèn que organitzava La Salle Catalunya juntament amb Technova. A la Salle Bonanova es va presentar el seu projecte emprenedor sobre el reciclatge de l’oli. La presentació consistia en tres parts:  un vídeo d’un minut, un pòster i una exposició de cinc minuts. L’entrega de premis es va celebrar a l’auditori del CosmoCaixa i es va guanyar el primer premi de la nostra categoria; en vam sortir molt satisfets i contents de la feina realitzada. Fou una experiència molt bona i vam poder IMG_4967 2conèixer gent d’altres Salles, juntament amb els seus innovadors projectes.

IMG_5133